Sarbatoarea de toamna

Dragi Enoriasi,

Biserica noastra va organiza Sarbatoarea Toamnei in data de 13-14 Octombrie. Acest email este adresat tuturor celor care vor sa se alature Consiliului Parohial si sa ajute la organizarea acestui frumos eveniment. Vrem ca aceasta manifestare sa reprezinte spiritul, cultura si simtirea romaneasca.

    Suntem siguri ca printre enoriasii nostri sunt oameni care vor sa puna umarul in a sprijini activitatea de organizare in diferite modalitati :

        – participare culturala : solo sau grup vocal, muzica instrumentala, dansuri

        – ajutor in pregatirea si decorarea locului de desfasurare in curtea bisericii

        – pregatirea bucatelor alese pe care le vom servi

        – donatii care vor acoperi cheltuielile de organizare

 De aceea invitam pe toti cei care vor sa se implice sa participe la Sedinta de Organizare a acestui eveniment care va avea loc Duminica 16 Septembrie. Sfanta Liturghie va incepe ca de obicei la ora 10:30 am iar sedinta va urma incepand cu ora 1:00 pm.

    In cazul in care nu puteti participa la sedinta dar doriti sa ajutati, va rugam sa ne trimiteti un email cu detalii sau sa-l contactati pe Parintele Muntean.

 Va asteptam cu toata dragostea rugand pe Atotputernicul Dumnezeu sa va daruiasca sanatate si implinirea bunelor dorinte.

Rev Vasilie Muntean                                                                                         Edward Peters

  Preot Paroh                                                                                           Presedinte Consiliu Parohial

 

                                   Descent of The Holy Spirit Romanian Church

                                       20607 Hwy 213, Oregon City OR 97045

Comments are closed.